top of page

Utbildare inom SEO och Digital Marknadsföring.

Utbildare inom digital marknadsföring och SEO.

Är du i behov av duktiga utbildare inom digital marknadsföring samt SEO? Då har du kommit helt rätt. På Gausel Digital förstår vi att digital marknadsföring och sökmotoroptimering (SEO) kan vara ett komplext och ständigt föränderligt landskap. Det är därför vi erbjuder skräddarsydda utbildningar för företag och föreningar av alla storlekar. Vi har erfarenheten och kunskapen i de senaste algoritmerna och de bästa metoderna för att lyckas med digital marknadsföring.

Vi erbjuder också löpande stöd och rådgivning, så att du kan vara säker på att du och ditt företag alltid är uppdaterat med den senaste utvecklingen inom digital marknadsföring och SEO. Om du vill förbättra ditt företags synlighet på nätet och få bättre organiska sökplaceringar är vår SEO-utbildning den perfekta lösningen.

Om du är intresserad av att komma i kontakt med en utbildare inom digital marknadsföring är du välkommen att kontakta oss redan idag. 

Utbildare inom SEO

Behöver du och ditt företag utbildning inom SEO?

Oavsett om det är en person du vill utbilda, eller en grupp på 40st individer, kommer vi att kunna hjälpa dig med rätt utbildning. På Gausel Digital har vi erfarenhet av att hjälpa enskilda individer som behöver hjälp att bli bättre på digital marknadsföring. Samt att vi också har lång erfarenhet av att föreläsa på yrkeshögskolor inför större samlingar av människor. Vi genomför våra utbildningar med en kreativ mix av föreläsningar och konkreta övningar. Detta för att man skall lära sig som bäst. Pedagogik är något som ligger i vårt DNA och vi vill alltid se till att våra elever förstår och lär sig av den kunskap vi har att förmedla. 

 

Du kanske har någon i din personalstyrka eller ett team som behöver bli bättre på just digital marknadsföring? Du kanske anser att de är duktiga kollegor men att kompetensen saknas inom ett område? Se till att dem får rätt förutsättningar för att lyckas genomföra ett bra jobb. Skicka dem på en utbildning som dem kommer få ut så mycket som möjligt av. 

 

Genom att satsa på din personal, med att ge dem en bra utbildning, kommer du garanterat att se till att de stannar längre. Personlig utveckling är några av de viktigaste delarna när man frågar medarbetare runtom i Sverige vad de värdesätter.

Utbildningar inom Digital Marknadsföring som du kan beställa

  • Digital Marknadsföring i allmänhet

  • Digital Marknadsföring - Strategiarbete och målgruppsidentifiering 

  • Sökmotoroptimering (SEO) - Med fokus på att synas högst upp i Google

  • Sökmotormarknadsföring (SEM & SEA) - Med fokus på att synas högst upp i Google

  • Content Marketing - Lär dig hur man skapar bra innehåll ur ett SEO-perspektiv

  • Marketing Automation - E-postmarknadsföring

  • Affärsnytta och marknadsstrategi

 

Detta är några av de primära utbildningar som vi genomför gentemot våra kunder. Finns det något ämne som du är intresserad av som du inte hittar här? Då är du varmt välkommen att skriva till oss med ditt önskemål.

"An investment in knowledge pays the best interest."
 
–  Benjamin Franklin

Kontakt

Göteborg

  • LinkedIn
Konakt
bottom of page