SEO Borås

Oavsett hur stort eller litet ditt företag är, är det viktigt att ha en stark digital närvaro mot dina kunder. Du vill att folk ska kunna hitta dig när de letar efter produkter och tjänster som du erbjuder. Men att jobba med SEO i Borås är inte så enkelt som vissa byråer vill att du ska tro. Det finns väldigt många saker som ingår i SEO-marknadsföring, inklusive platsen för ditt kontor, antalet recensioner på Trustpilot och Google, om det finns en Facebook-sida specifikt tillägnad ditt företag. Det kan vara svårt för småföretagare som inte har hela dagen, varje dag, på sig att försöka ta reda på vad som händer med deras webbplatsrankning lokalt i sökmotorer som Google. Vårt team har utvecklat en process som fungerar, för små och medelstora företag, och som är lätt att förstå och implementera. Vi kommer att visa dig hur vi kan hjälpa ditt företag att växa genom att optimera för lokal SEO i Borås genom sökmotorer som Google. 

 

Bara i Borås kommuner bor det över 114 000 invånare. Då har vi inte ens räknat med närliggande tätorter som också skulle kunna räknas med som potentiella kunder som söker efter dina produkter och tjänster. Har du en fysisk butik i Borås kommer du att behöva marknadsföra dig lokalt. Och de bästa sättet att göra detta är genom digital marknadsföring och lokal SEO som gör att din butik eller verksamhet alltid syns när någon söker efter dina produkter eller tjänster.

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

Din verksamhet finns i Borås - men du kan nå hela Sverige

Genom att jobba med rätt marknadsföringskanal i form av sökmotoroptimering kan du se till att dina produkter och tjänster syns för alla i Sverige. Det är ett krävande arbete som tar tid. Men på sikt är det väldigt lönsamt och dina kunder kommer kunna hitta till dig när de söker efter en specifik produkt eller tjänst. Det viktigaste är att se till att synas på rätt sökord eller rätt sökfras. 

 

Om du till exempel jobbar med att sälja golfklubbor - då måste du synas när kunder Googlar efter golfklubbor. 

 

Eller ett annat exempel: En bilägare i Borås får inte igång sin bil. Något har gått sönder. Vad är det första vi människor gör? Jo vi Googlar efter någon eller något som kan hjälpa oss. Om du och ditt företag (som i detta fallet är en bilverkstad) inte syns, då kan man enkelt räkna ut att det kommer att bli förödande för din verkstads försäljning. Bilägaren kommer helt enkelt att gå till några av dina konkurrenter. 

 

Genom att jobba med oss på Gausel Digital kommer vi att hjälpa dig identifiera vilka sökord och sökfraser du skall synas på i syfte att nå din målgrupp. Oavsett om du säljer golfklubbor för miljoner eller driver en bilverkstad. Vi vet hur man identifierar kundens behov och vi vet hur man skall göra för att hamna högst upp i sökningarna.

Optimera för lokal SEO i Borås

En av de viktigaste plattformarna du kommer att behöva använda, för att optimera din SEO och se till att du syns lokalt i Borås, är Google My Business-plattformen. Härifrån styr du allting som har med dina uppgifter att göra, samt öppettider och information till kunderna. Att optimera denna sidan är bara ett litet steg på vägen. Men det absolut enskilt viktigaste steget för att kunderna skall kunna hitta till dig. På detta kommer du även behöva samla in omdömen från dina kunder, lägga till massor med relevanta bilder och se till att adressen stämmer. 

 

Om du inte är bekväm med att genomföra detta på egen hand så hjälper vi dig självklart med detta. Detta är något vi har mycket erfarenhet av och har beprövad erfarenhet om att det påverkar den lokala SEO:n till det bättre.

SEO Borås